İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına Karagedik Mahallesi'nde devam etti. Burada bir vatandaşın "Başkanım, seçime bir hafta kala çekileceğiniz dedikodusu yapıp milletin aklını karıştırıyorlar. Biz inanmıyoruz da, sizden de duymak istiyoruz" sorusunu yanıtladı.

Saatcı, seçimi kaybetme korkusu yaşayanların her seçim öncesinde böyle söylemler geliştirerek aciziyetlerini ortaya koyduğunu söyleyerek "Allaha şükürler olsun şimdiye kadar çıktığımız hiçbir yoldan geri adım atmadık. 1 Nisan’dan sonra da sizlere hizmetkârlık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU’NUN KAZANANI BELLİ OLDU CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU’NUN KAZANANI BELLİ OLDU

"OYUN AYNI OYUN"

Vatandaşlar 2019 büyükşehir seçiminde yaşananları da örnek vererek anlatan Saatcı, “Oyun aynı oyun, senaryo aynı senaryo. Önce “AK Parti'ye geçecek” diye söylenti çıkardılar, sonra da “aradan Ak Parti çıkacak” diye algı oyunları yaptılar. Şimdi yine aynı şeyi tekrar etmeye, yeniden yapmaya çalışıyorlar. Ama Muğla’da sergiledikleri oyunlar, bu defa Fethiye’de tutmayacak” dedi.

"ÖZGÜR ÖZEL BENİ ARADI, KİMİ ADAY YAPALIM DİYE SORDU"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le aday açıklamalarından önce yaptığı görüşmeyi de anlatan Behçet Saatcı, ilginç açıklamalarda bulundu. Saatcı, "CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel beni aradı. Fethiye'nin adayının belirleneceği Cuma günü, cuma namazı sonrasında. Şöyle ki "Başkanım biz sıkıştık, CHP'den Fethiye'de kimi aday yapalım" diye bana soruyor… Her neyse ben bir şeyler söyledim. Şu arkadaşımız olursa şöyle olur, bu arkadaşımız olursa böyle olur.. Tamam dedi ama benim dediğimi de yapmadı.” dedi.