Muğla'nın Ortaca ilçesinin Dalyan beldesinde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Dalyan Caretta Run Yarı Maratonu koşuldu.



Interval Events tarafından organize edilen Ortaca Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen maratona bin 300 sporcu katıldı. Sporcular, 21, 14 ve 5 kilometrelik parkurlarda ter döktü. Koşu sonunda sporculara nar, portakal ve mandalina ikram edildi. Yerli ve yabancı tatilcilerde yarışları ilgiyle takip etti. 21 kilometre mesafeli yarı maratonda erkeklerde Fatih Buzgan, kadınlarda ise Nina Bychkova birinciliği elde etti. 14 kilometre koşusunda erkeklerde Ersin Kurşunoğlu, kadınlarda da Gülşen Eser ilk sırayı aldı. 5 kilometrede ise erkeklerde Şahin Demir, kadınlarda Esra Uzun birinci oldu.



Yarışın startını veren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Dalyan’ın tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen organizasyonların önemine değindi. Interval Events Yarış Direktörü İbrahim Bitiş, Dalyan Caretta Run’ın hedefinin, koşucularına doğa, spor ve eğlence dolu muhteşem bir haftasonu deneyimi sunmak olduğunu söyledi.

ORTACA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ZAM VAR MI? BAŞKAN TEZCAN KONUŞTU ORTACA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ZAM VAR MI? BAŞKAN TEZCAN KONUŞTU