Uzundemir ve Kaya, Muğla Süper Amatör Küme Ligi Play Off Grubu’nda mücadele eden 1000A Yapı Ortaca Belediyespor'un evinde oynadığı  Milas Gençlikspor karşılaşmasını birlikte izledi.

ÇALIŞMAYLA ALDIK

Uzundemir, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, “Bu şansla olacak bir iş değil. Çalışmak gerekiyor. Ben çocuklara çok güveniyorum. Hocama çok güvendim. Başkanıma çok güvendim. Güvenimi de boşa çıkarmadılar. İki maçta ikide iki yaparak büyük bir başarı elde ettik. Devre arasında futbolcu arkadaşlarımın yanına girdim. İkinci yarıda iki gol atın bu işi bitirin dedim. 4 golle maçı kazandık. “

“Biz Ortaca’ya hizmet etmek için çok büyük mücadele ediyoruz. Fırsat buldukça ben maçlara geliyorum. Ancak çok sık gelemiyorum. Çünkü gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Ben kendimi Ortaca’ya hizmet etmek için adamışım. O şekilde çalışmalar devam ediyoruz.”

ORTACA'DA SEZONUN İLK CARETTA YUVASI KORUMA ALTINA ALINDI ORTACA'DA SEZONUN İLK CARETTA YUVASI KORUMA ALTINA ALINDI

Karşılaşmada iki gül atan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor oyuncusu Serdar’da maç sonunda sevincini paylaştı. Serdar, “Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Topu onlar getiriyor.  Biz bir takımız. Bunu gördüm geldim. Hak eden bir takım.” dedi.

NET BİR GALİBİYET ALDIK

1000A Yapı Ortaca Spor Kulüp Başkanı Erem Kaya ise şunları kaydetti: 4-0 net bir galiyet. Herkesin yüreğine sağlık. İki de iki yaptık. İlk maçı deplasmanda ikinci maçı içeride kazandık. Daha uzun bir yolumuz var. Maç maç gidiyoruz. Üçüncü maçımız burada Seydikemer ile dördüncü maçımız deplasmanda Ortaköy’de, beşinci maçımız Milas Belediyesi ile içeride. İlk yarıyı bu şekilde bitirmek istiyoruz. Ortaca Belediyespor eğer BAL Ligi’ne çıkacak ise kırılması gereken bütün rekorları kırması gerekiyor. Biz bu ligden kurtulmak ve üst lige çıkmak için bedel ödedik. Çok çalıştık çok mücadele ettik.  Hepimizin niyeti amacı bir ortak bir hedefimiz var. Ortaca Belediye Sporu BAL Ligi’ne ve profesyonel lige çıkarmak hedefimiz.”