Nazilli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Büyükler 2. Ligi 2023-2024 sezonunun ilk maçında gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekti. Takım, sezonun açılış maçında Muğla Göcek Erkek Voleybol Takımı'nı kendi sahasında 3-0 mağlup ederek güçlü bir başlangıç yaptı.

MUĞLA EGE YILDIZLARI FIRTINA GİBİ ESİYOR MUĞLA EGE YILDIZLARI FIRTINA GİBİ ESİYOR

Baş Antrenör Süleyman Bozkan yönetiminde hazırlıklarını titizlikle sürdüren Nazilli Belediyespor, sahaya yansıttığı etkili oyunla rakibine şans tanımadı. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen takım, taraftarların coşkulu desteğiyle de moral buldu. Müsabakanın sonunda Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sahaya inerek oyuncuları tebrik etti ve şampiyonluk için güçlü bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Özcan, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Nazillimiz, sporun pek çok dalında üstün başarılara imza atmaya devam ediyor. Bugün izlediğimiz heyecan dolu maçla bir kez daha gösterdik ki, Nazilli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, bu sezonda da iddialı. Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Nazilli olarak spora verdiğimiz desteği sürdüreceğiz" dedi.

Nazilli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nın sezonun ilk maçında gösterdiği performans, taraftarları sezon için umutlandırdı. 

Öte yandan Nazilli karşısında etkili bir oyun sergileyemeyen Muğla Göcek, Nazilli karşısında maç boyu bir varlık gösteremedi. Taraftarlar, Muğla Göcek Erkek Voleybol Takımı'nın yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği konusunda düşünceli.