Samsun’un Bafra ilçesi Bahçeler mahallesinde meydana gelen olay 4 Ekim saat 12.00 sıralarında yol kenarında  Murat Bakar’ın (33) cesedi bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda Murat Bakar'ın, kardeşinin eşi Şehri Bakar (22) tarafından vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Cinayetin sebebi ise yasak aşk çıktı. Bölgeden geçenler cesedi fark edip yetkililere haber verdi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk ederek ölen kişinin cebinden çıkan kimlikle ismini ve soy ismini tespit ettiler. Ölen kişinin Murat Bakar olduğu belirlendi. Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan bu olay sonucunda hayatını kaybeden Murat Bakar'ın pompalı tüfekle vurularak öldüğü ve vücudunda iki mermi girişi olduğu tespit edildi. Olayın ardından yapılan incelemede ise olay yerinde boş tüfek fişekleri bulundu.

Jandarma ekipleri tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, cinayet şüphelisi olarak kardeşinin eşi Şehri Bakar'ın gözaltına alındığı belirtildi.

ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ SONRA KENDİ CANINA KIYDI ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ SONRA KENDİ CANINA KIYDI

Şehri Bakar ifadesinde, “Murat ile bir süredir ilişkimiz vardı. Murat'ın kardeşi yani benim eşim cezaevine girdikten sonra ilişkiye yeniden başladık. Murat'la buluştuğumuzda bana, başkasına aşık olduğunu söyledi. Ben de onu vurdum. Murat ile bir süredir ilişkimiz vardı. Murat'ın kardeşi yani benim eşim cezaevine girdikten sonra ilişkiye yeniden başladık. Murat'la buluştuğumuzda bana, başkasına aşık olduğunu söyledi. Ben de onu vurdum" ifadelerine yer verdi. Şehri bakar çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.