Muğlaspor'un Yatağanspor'u 2-1 yendiği olaylı maçla ilgili Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün hakem gözlemcilerine müdahale ettiği yönündeki haberlerle ilgili Toksöz'den açıklama geldi. Toksöz, bu haberleri yalanlayarak maçtaki olaylara Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve beraberinde bulunanların tavrının neden olduğunu belirtti.

"MAÇTA TANSİYONUN YÜKSELMEMESİ ADINA UYARIDA BULUNDUM"

Toksöz, "Yatağanspor İçin Canımız Feda" başlıklı sosyal medya açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

Bugün Muğlaspor ve Yatağansporumuz arasında, Muğla Atatürk Stadyumunda oynanan Bölgesel Amatör Ligi maçında, stat görevlisi olarak anons yapan şahsın, maç boyunca Muğlaspor lehine tezahüratlarda bulunması üzerinde, maçın gözlemcisine, maçta tansiyonun yükselmemesi ve ortamın gerilmemesi adına uyarıda bulundum.

"MUĞLASPOR KULÜP BAŞKANI VE BERABERİNDEKİLER TARAFTARI KIŞKIRTTI"

Bunun üzerine, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve beraberindeki Aşkın Fahri Gezici isimli şahısla birlikte organize bir şekilde algı operasyonu içerisine girerek taraftarları kışkırtmışlardır.

Tüm bu olayların görüntüleri, video olarak sosyal medya hesaplarında mevcuttur.

Yukarıda bahsi geçen iki şahıs ve anons görevlisi şahıs hakkında, gerekli yasal işlemlerde bulunup, şikayetçi olunulmuştur.

Kamuoyunda ve sosyal medyada konuyla alakalı asılsız iddialar ve bilgi kirliliği oluştuğundan dolayı, bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Yatağan Belediye Başkanı olarak, ortak sevdamız Yatağansporumuzun, Yatağanspor taraftarlarımızın ve Yatağanlıların haklarını tüm platformlarda korumaya sonuna kadar devam edeceğim.

Kamuoyuna saygılarımla…"

MUĞLA YOLUNDA LASTİK PATLADI, ARAÇ ŞARAMPOLE UÇTU: 1 ÖLÜ, 2 YARALI MUĞLA YOLUNDA LASTİK PATLADI, ARAÇ ŞARAMPOLE UÇTU: 1 ÖLÜ, 2 YARALI