Seçimlere sayılı günler kaldı. Siyasi partilerin belediye başkan adayları belli oluyor. Zafer Partisi’nin Dalaman İlçe Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Bahadır Bakırcı oldu. Bakırcı, bugün seçim ofisinin önünde ‘Şehitlerimiz için lokma’ döktürdü. Vatandaşların ilgisinden oldukça memnun olan Bakırcı, Haber48’e açıklamalarda bulundu.

Bakırcı, şehitlerin ruhu için lokma döktürdüğünü belirterek, şöyle devam etti: “Hem partimizin bir açılışı olsun hem vatandaşlarımız yeni açtığım seçim ofisimizin yerini öğrensin. Güzel, coşkulu oldu.”

COŞKU ÇOK YÜKSEK

İyi Parti’de yaşadığı sürece değindikten sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın kendisini Ankara’ya davet ettiğini dile getirdi. Özdağ’ın, Zafer Partisi Dalaman İlçe Belediye Başkanlığı teklifini kabul ettiğinin altını çizen Bakırcı, şunları kaydetti: “Şuanda Zafer Partisi yolunda devam ediyoruz.  İlk başta bu kadar coşkuyu bende beklemiyordum. Her geçen gün artıyor. Üye sayımız artıyor. İyi Parti’de yakalayamadığım üye sayısını şuanda Zafer Partisi’nde geçmiş durumdayız. Coşku çok yüksek.”

DALAMAN EMNİYETİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ DALAMAN EMNİYETİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

SIKINTILARI BİLİYORUM

Bakırcı, vatandaşların sıkıntılarını bildiğine vurgu yaptı ve ekledi: “Az önce pazarı gezdik. Herkes pahalılıktan şikâyetçi, esnaf sıkıntılı, emekli sıkıntılı. Bir sürü işsiz üniversite mezunu arkadaşlarımız var. Yani pazarda zor yürüdük.  Broşür dağıtıp, gidelim dedik. 4 saatte zor dağıttık, buraya zor yetiştik.  İki de lokma döktürdük, zor yetiştik. Yani toplumun her kesiminde sıkıntı var. Bizim ilk derdimiz Dalaman. Dalaman’daki sorunları çözmek için buradayız.” Bakırcı, öğrencilerin eğitimle ilgili problemleri olduğunu, maddi sorun yaşadıklarını, bunları da çözeceklerini dile getirdi.

MUTFAKTA YANGIN VAR

Zafer Partisi’nin Dalaman İlçe Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Bahadır Bakırcı, mutfakta yangın olduğunu söyledi. Bakırcı, şöyle devam etti: “Ev hanımları için mutfakta yangın var. Bunun çözülmesi gerekiyor.  Onlara her türlü ekonomik desteği sağlayacağız.  Ailelerin çocukları var, onlar üniversiteye gidiyor. İlk önceliklerimiz bunlar. Çözeceğiz.  Bu açılışımız değil. Şubat ayında ümit Özdağ gelecek. Lokma döktürelim dedik. “

BİZDE BU ENERJİ VAR, DALAMAN’IN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Bakırcı, coşku ve heyecanının katlanarak arttığını, 40 yaşında olduğunu ve sorunları çözmek için enerjinin olduğunu ifade etti. Bakırcı, “Dalaman inşallah işi ehline verecek.” Dedi ve ekledi: “ İnşaat mühendisiyim. 15-16 yıldır inşaat ile uğraşıyoruz. Dalaman’ın her türlü sorununu, problemlerini biliyorum.  Bütün sıkıntılarını çözmeye talibiz. Vatandaşımızın dertlerini ile dertlenmek istiyoruz. Yeter ki Dalaman bize bu şansı tanısın. Hiç pişman olmayacak. İktidar partisi mevcutta kazandı sonuç ortada, muhalefet kazandı sonuç ortada. Hiçbir şey olmadı dalaman yerinde sayıyor. İnşallah gençlerin önünü açacaklar. Biz bunu Dalaman’ın kendi öz kaynaklarıyla bütün Dalaman’daki problemleri çözeceğiz.  Dalaman’daki ekmek herkese yeter.  Ekmeğimizi herkes ile paylaşacağız.  Toplumun tüm kesimini kucaklayacağız.  Zengin fakir ayrımı yapmayacağız.  Adamın arkası varmış ayrımı yapmayacağız. Herkesi kucaklayacağız, bütün sorunları çözeceğiz.”