DALAMAN KAYMAKAMI'NDAN ANLAMLI ZİYARET DALAMAN KAYMAKAMI'NDAN ANLAMLI ZİYARET

Muğla'nın Dalaman ve Ortaca ilçelerinde düzenlediği başarılı operasyonlar ile uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası haline gelen Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir başarılı operasyona daha imza atarak suçluların vatandaşları zahirlemesine mani oldu. Ekipler tarafından Ortaca ilçesine piyasa değeri yüksek, yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine 09.06.2022 günü başlatılan operasyon neticesinde; sabaha karşı Ortaca ilçesine giriş yapan H.Y ve H.D isimli şahıslar üzerinde yüklü miktarda metamfetamin maddesi ile birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler H.Y. ve H.D. Emniyet Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerinin ardından Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Her iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Uyuşturucu ve uyuşturucu tacirleri ile mücadelede gösterdikleri hızlı ve etkin performans ile göğüs kabartan Dalaman Narkotik Suçlarlar Mücadele Grup Amirliği, sokakların daha güvenli ve temiz kalmasını sağlayarak özellikle bölgedeki gençler için kalkan olmaya devam ediyor.