Son günlerde yaptığımız haberlerin ardından, vatandaşlarımız gazetemize bir ihbarda daha bulundu. Gazetemize yapılan vatandaş ihbarlarında, Muğla'nın Dalaman İlçesinde, Bezkese ve Atakent Mahallelerinin birleşim noktasında bulunan Ada: 3802 / Parsel: 7 ve toplam tapu alanı 2043,08 metrekarelik niteliği arsa olan alana yapılan ve çoğu dairesinin satışı gerçekleştirilen yapıdaki daireler için konut iskanı alınamadığı iddia edildi.

Gazetemize yapılan ihbarlarda, tek parça halinde inşa edilen ve 10 adet iş yeri ile farklı büyüklükte 100 daireden oluşan yapının iskan alamadığı ve satışı yapılan yerlerin sahiplerine ileri tarihler verildiği iddia edildi.

Yapılan ihbarlarda, yapının bulunduğu bölgenin imar planında ticari alan olarak geçtiği ve bu sebeple 100 dairelik bölüm için konut iskanı alınamadığı belirtildi. Yine iddialara göre, bölgenin imar planında "ticari ve konut" alanı olarak değil sadece "ticari" alan olarak geçtiği ifade edildi. Bu durumda, yapının üst katlarını kapsayan 100 adetlik daire kısmı için ancak ofis iskanı alınabileceği belirtildi.

Dalaman'da birçok vatandaşın gözü önünde olan yapının akıbeti belirsizliğini korurken, Dalaman Belediyesi'nin nasıl bir karar alacağı ise merak konusu.

DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK? DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK?