Yüksek Şehir Plancısı, Mimar Bülent Türkoğlu, bir süre önce, Dalaman Belediyesi Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu açıkladı. Türkoğlu, ardından sosyal medya hesaplarından Dalaman ile ilgili projelerini açıklamaya başladı. Bülent Türkoğlu, dün gece aniden rahatsızlandı ve Dalaman Devlet Hastanesi’ne gitti.

DALAMAN’DA FACİA! SUYA DÜŞEN OTOMOBİLDEKİ 2 KİŞİ ÖLDÜ DALAMAN’DA FACİA! SUYA DÜŞEN OTOMOBİLDEKİ 2 KİŞİ ÖLDÜ

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Türkoğlu’nu uzun bir süre tam olarak teşhis konulamadı. Bülent Türkoğlu, bu süreci ve duygularını, sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı: “Dalaman insanı, insan değil mi? Sağlıklı bir bireyim. Bugün (18 Ocak Perşembe), kriz gibi, boğaz, kalp, göğüs ve karın boşluğu ağrısıyla düşen tansiyonum ile Dalaman Devlet Hastanesi Aciline girdim. Saat 12 suları. Bu arada, orada çalışan sağlık emekçilerimize gösterdikleri insanüstü gayrete, doktorundan hemşiresine, hasta bakıcısına, temizlikçisine hepsine müteşekkirim. Gelelim konumuza. Ultrason cihazı Ortaca'da. Bunu yapmaktan anlayan Ankara'da imiş. Tam yedi saat… Pıhtı mı, kalp krizi mi, belli değil. Bu saate kadar bir ağrı kesici bile yapamadılar. Geçtiğimiz ay, 98 bin TL Dalaman Vergi Dairesi’ne vergi ödedim.” Türkoğlu, paylaşımında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya eleştirilerde de bulundu. Bülent Türkoğlu’nun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile ilgili yazılanların olduğu paylaşımlarını hesaplarından kaldırdığı görüldü.

SORU İŞARETLERİ OLUŞTU

Bülent Türkoğlu, hastanede yaşadığı süreci anlattıktan sonra yaşamını yitirdi. Türkoğlu’nun vefatından sonra aydınlatılması gereken soru işaretleri oluştu. Türkoğlu’na müdahalede bir ihmal var mı? Neden zamanında teşhis konulamadı? Teşhis için cihaz yetersizliği mi vardı? Bu ve benzeri soruların cevaplanması gerekiyor. Yetkililer ise henüz bir açıklama yapmadı.

CENAZESİ AMASYA’YA GÖNDERİLECEK

Bülent Türkoğlu’nun cenazesi namazı, Cuma namazına müteakip kılınacak. Ardından, Türkoğlu, toprağa verilmek üzere memleketi Amasya’ya gönderilecek.

BELEDİYEDE SUNUM YAPMIŞTI

Öte yandan, geçtiğimiz ay, Dalaman Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda Bülent Türkoğlu ve ekibi 1/1000 imar planlarıyla ilgili sunum yapmıştı.