Datça

Datça 1923, Finale Yükseldi

U12 Play-Off yarı final karşılaşmalarında Datça 1923, Ortaca Esnafspor'u 2-0 mağlup ederek finale yükseldi. Muğlaspor’un eski yıldız futbolcularından Güneşcan Görgüü’nün antrenörlüğünü yaptığı Datça 1923 takımına final maçı öncesi Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve En Döner Sahibi Nihat Aktaş kutlama yemeği verdi.

Abone Ol

12 Play-Offmaçları büyük bir heyecana sahne oluyor. Play Off maçlarında büyük bir başarıya imza atan Datça 1923 takımı yarı final maçında Ortaca Esnafspor’u 2-0 mağlup ederek finale kaldı. 5 Temmuz Salı günü final maçında Ortakent Yahşi Gençlikspor ile karşılaşacak olan Datça temsilcisi gerçekleşen kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Muğlaspor’un eski yıldız futbolcularından GüneşcanGörgüü’nünantrenörlüğünü yaptığı takıma, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve En Döner Sahibi Nihat Aktaş tarafından verilen kutlama yemeğinde futbolcular eğlenceli dakikalar geçirdi.

Datça 1923 ile Ortakent Yahşi Gençlikspor, Nisan ayında yapılan 48 Cup Futbol Şenliği yarı finalinde de karşılaşmış ve penaltılar sonrasında gülen taraf Bodrum ekibi olmuştu.

Kaynak: Bultenler