Muğla'nın Ortaca ilçesinde, 15 Kasım 2019 tarihinde Dalyan Mahallesi Deniz Kızı Restoran'da Ortaca Belediyespor ve Dalyan Spor Kulübü için "Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi" düzenlendi. Söz konusu gecede yer alan isimler kadar yer almayan isimlerle de dikkat çekti. Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi'ne; eski Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, eski Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Yıldırım, eski Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Dağdelen, eski Dalyan Spor Kulübü Başkanı Oktay Bulut ve eski dönemlerde görev almış, iki kulübün de yakın geçmişinde önemli çalışmalara imza atan yönetici ve isimlerin davet edilmediği öğrenildi.

Geceye katılanlar kadar katılmayanlar da bu durumu sorgulayarak, "Belirli bir dönemi yok sayarak nasıl birlik ve beraberlik sağlayacağız?" diye sordu. Ortaca'nın iki takımının da içinde bulunduğu ekonomik koşullar göz önüne alındığında, birtakım sebeplerle geçmiş dönemde iki kulübe de hizmet etmiş, emek vermiş isimlerin, yeni dönemde birlik olgusuna bile dahil edilmek istenmemesi ilçede yaşanan kutuplaşmayı spora da taşımış oldu. Ortaca Belediyespor ve Dalyanspor için düzenlenen "Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi"ne bu davranış yakışmadı.

OKUYUCULARIMIZDAN YOĞUN ELEŞTİRİ

15 Kasım 2019 Cuma akşamı  Ortaca Belediyespor ve Dalyan Spor Kulübü için düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi'ne dair haberi internet sitemizde yayımlamıştık. Haberi yayımladıktan sonra okuyucularımız tarafından gelen yoğun eleştirilerde, eski yönetici, kulüp başkanları ve belediye başkanının bir anlamda yok sayılarak geceye davet edilmemesi tepki çekti. Tepkilerin ve eleştirilerin ortak noktası ise, 'bu tür davranışların ve ayrışmanın ilçemize yakışmadığı' oldu.

AK PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN SEÇİM SONUCU YORUMU AK PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN SEÇİM SONUCU YORUMU