Muğla'nın çeşitli turizm destinasyonlarında uzun yıllar hizmet veren ve turizm alanında önemli yatırımlarda bulunan Adıyamanlı iş insanı Muvaffak Bilgiç, Ortaca'ya bir işletme daha kazandırdı. Ortaca ve Sarıgerme'de uzun yıllar iş yapan ve çeşitli turizm yatırımlarını Alman TUI firmasına devrettikten sonra ilçeye yerleşen Bilgiç, geçtiğimiz yıl Fafak Cafe isimli bir işletme açarak bundan sonraki hayatını turizm alanındaki tecrübe ve bilgi birikimini Ortaca ve çevre ilçerdeki vatandaşların hizmetine sunacağını ifade etmişti. Deneyimli ve başarılı iş insanı Muvaffak Bilgiç, yoğun iş hayatının ardından yerleştiği Ortaca ilçesine bir yeni işletme daha açarak hem bölge halkına hizmet hem de gençlerin faydalanabileceği bir istihdam noktası daha yaratmış oldu. 

Muğla'nın Ortaca ilçesi Ortaca Sanayi Sitesi Karaburun Mahallesi 523. Sokak No:2 adresinde hizmete açılan Fafak Oto ve Halı Yıkama işletmesinin açılışı da ses getirdi. İşletme açılışını Ortaca Esnaf Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin ve başarılı iş insanı Muvaffak Bilgiç kurdela keserek gerçekleştirdi.

Ortaca Esnaf Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin, açılış töreninde yaptığı konuşmada; "Değerli iş insanı Muvaffak Bey'i ve oğullarını yalnız bırakmadığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyor, Muvaffak Bey adına hoşgeldiniz diyorum. Bu işletme Ortaca'ya layık bir araç ve halı yıkama işletmesi olacaktır. Bu işletmeden elde edilecek kazancın kendilerine hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Bu işletmeyi Ortaca'ya kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Yoğun katılımın gerçekleştiği açılış törenine, Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım ve Galasataray Spor Kulübü'nün mevcut Başkanı Burak Elmas'ın da aralarında bulunduğu Türkiye'nin önde gelen iş insanları tebrik çelengi gönderdi. 

ALİM UZUNDEMİR’DEN VEDA MESAJI! SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM ALİM UZUNDEMİR’DEN VEDA MESAJI! SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM