UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve yönetimi,Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır ve Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kara ilçede bulunan resmi kurumları ziyaret ettiler.

MHP İl Başkanı, Ortaca Belediye Başkanı, Ortaca İlçe Başkanı ve beraberindeki heyet ilk olarak Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan’ı makamında ziyarette bulundular.Daha sonra sırasıyla Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Metin Özbay,Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Başkan,Ortaca İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Evren Ekmekci, Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Kavak ve Ortaca Yücelen Hastanesi Başhekimi Dr. Turgay Artun’u ziyarette ederek sohbette bulundular.

Kamu kuruluşlarının ortak çalışmalarının Ortaca'ya çok şey katacağını dile getiren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ‘’Ortaca Belediyesi ile diğer kamu kurumları arasında var olan uyum ve iş birliği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecek.Diğer kamu kuruluşları ile ortak çalışmalarımız ile vatandaşa en iyi hizmeti vererek, sorunları birlikte çözeceğiz’’ dedi.