Muğla'nın Dalaman ilçesi Karaçalı mevkiinde 26 Ocak Pazar gecesi saat 23:53'te meydana gelen 2 aracın karıştığı trafik kazasında, Ortaca'nın Güzelyurt Mahallesinden Yusuf Acar isimli genç ağır yaralanmıştı. Yan yoldan kontrolsüz çıkan aracın seyir halindeki bir başka araca yandan çarpmasıyla gerçekleşen trafik kazasında, çarpmanın etkisiyle savrulan araçlardan biri park halindeki bir başka araca da çarparak durdu. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesinin ardından kaza yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Acar'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ortaca'da özel bir hastaneye kaldırılmış, kazada yaralanan diğer vatandaşlar da bölgedeki hastanelere götürülerek tedavilerine başlanmıştı.

Kaza Anı, Güvenlik Kamerası ve Araç İçerisinde Kayıtta Olan Telefona Böyle Yansıdı!

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, iki otomobilin de hızlı olduğu dikat çekerken, yan yoldan gelen aracın yavaşlamadan birden yola fırlaması sonucu diğer araca çarptığı görüldü. Kazadan önce kazazedelerden birinin araç içinde telefonuyla çektiği videoda yandan gelen aracın çarpmasının etkisi açıkça görüldü. Kaza sonrası kayda devam eden telefona ise Yusuf Acar'ın yakınının feryadı yansıdı. Yürek burkan anlarda talihsiz kadının Yusuf diye yakarışı ve çevredeki vatandaşların sakinleştirme çabaları duyuldu.

Edinilen son bilgilere göre, kazada ağır yaralanan Yusuf Acar'ın, Ortaca'daki özel hastaneden Bodrum'daki bir başka özel hastaneye kaldırıldığı bu gece itibariyle de durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Talihsiz gencin tedavisinin devam ettiği, solunum cihazı desteği olmadan nefes alabildiği aktarıldı.

DALAMAN BELEDİYESİ’NİN İFTARINA BÜYÜK KATILIM DALAMAN BELEDİYESİ’NİN İFTARINA BÜYÜK KATILIM