Ben sana hep ilçe başkanlığı döneminde ne yaptın diye soruyordum ya? Aslında sen ilçe başkanlığı döneminde şimdi yaptığın gibi her şeye kulağını kapadın. Diğer tarafta ise yaşlıyla yaşlı olan, çocukla çocuk olan, parayla pulla haramla rüşvetle işi olmayan, makam odasının kapısı herkese açık olan, ATATÜRK ilkelerine tam bağımlı olan Alim Uzundemir. Şimdi yine soruyorum: Gerçek "SOSYAL DEMOKRAT’" kim?

Sevgili Evren Tezcan, "Meclis üyelerimi de hallettim. Mansur Yavaş abimle de resim çektirdim, yarın da Ekrem İmamoğlu ile yan yana iki poz verip ‘BU İŞ TAMAM’ derim" mi diyorsun?

Sevgili Evren Tezcan, bundan sonra da Türkiye genelinde tüm CHP'li belediyeleri dolaşıp başkanları ile yan yana poz verip  ‘’PROJEM YOK AMA ARKAMDA ONLAR VAR’’ mı diyeceksin?
Sevgili Evren Tezcan. Yoksa arkamda koskoca Ortaca CHP seçmeni var, projem olmasa da BU İŞ TAMAM mı diyorsun?

Sevgili Evren Tezcan, benim için en büyük sorun üyeler bazında seçimdi, Ankara’nın atadığı ORHAN KARAÇELİĞİ açıklamasına 3 gün kala hallettik, meclis üyesi listeme de TOPPAŞlardan halasının kızını aldık BU İŞ DE TAMAM’ mı diyorsun?

MAZBATAYI ALACAĞI GÜN NEDEN İSTİFA ETTİ?

Sevgili Evren Tezcan. Bu arada aklıma geldi. Meclis listende baş sıralarda olan bu hanımefendinin eşi Özcan Hoca İlçe başkanlığını kazandığında onun yönetim listesindeydi fakat bu beyefendi mazbatasını alacağı gün veya aynı günlerde neden istifa etti ve ben yokum dedi?

Sevgili Evren Tezcan ,şahsen ben bundan sonra senin için VASIFSIZ BİRİ diyeni en başta kendim eleştireceğim. Çünkü geç anlasam da sen gerçekten çok ZEKİ biriymişsin.

Nedenini söyleyeyim.

Ben sana hep ilçe başkanlığı döneminde ne yaptın diye soruyordum ya?
Aslında sen ilçe başkanlığı döneminde şimdi yaptığın gibi her şeye kulağını kapadın. Ortaca’nın sorunlarıyla ilgilenmek bir yana, kendine has üyeler yaparak ardından da SANDIĞA GİDİLECEK derken çok haklıydın.
Kendine yaptığın üyelerle sandığa gittin ve seçildin.
Artık engel yok ve de ADAYSIN.
Şimdi de diyorsun ki: Ortaca’da biz büyük bir CHP ailesiyiz seçim de artık garanti. Yani bu gözle bakıyorsun.

KAZIN AYAĞI ÖYLE DEĞİL

Bak dostum aslında kazın ayağı öyle değil.
Nur içinde yatsın, rahmetli HASAN KARAÇELİK.
Hasan başkanın ekarte edilmesinde senin de büyük rolün olduğunu biliyorsun ama bir gün bu vebalin altında kalacağını da yine sana eski bir dost, eski bir abin olarak söylüyorum.. ‘’SAKIN UNUTMA’’  Birileri için İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR YEMEKTİR sözü boşa söylenmemiş.
Bugün yanında olanlar o gün olmayabilirler.
Siz nasıl bu işi becerdinizse birilerinin de bir planları vardır ve bunun hesabını sorar. Belki de 31 Mart'ta sevgili Evren Tezcan.

BUNLARI BEN YAPTIM DEMEZSİN HERHALDE

Soruyorum ve gerçekten öğrenmek istiyorum. Neden yarın için hiçbir projen yok? Senin derdin sadece koltuksa ona bir şey diyemem. Yoksa Alim Uzundemir benim yapacaklarımı fazlasıyla yaptı ama yarın o yapılan projelerin başında iki kare poz verir ‘’BUNLARI BEN YAPTIM’’ demezsin herhalde? Ayrıca ben Ortaca’da bazı insanları da anlamıyorum.

Bir tarafta beş yıl boyunca yaptıkları ve yapacaklarını çarşaf gibi ortaya seren ve haklı olarak övünen. Halkın da alkışladığı Alim Uzundemir’i eleştiren, hatta ‘’selam veren benim arkadaşım değildir’’ diyenler var..
Öte yanda ise hiçbir projesi olmayan hatta şunları yapacağım bile demeyen sen EVREN TEZCAN’ı eleştiremiyorlar. Anlam vermek mümkün değil.
Bu CHP nin huyundan mı yoksa Ortaca’nın suyundan mı şaşıyor insan? Bazen kendi kendime soruyorum.
Sokaktaki seçmen diyor ki: ‘’Evren Tezcan’ı yedi yıldır tanıyorum sokakta bize bir kere NASILSIN dememiştir, karşılaşınca SELAM vermemiştir, hep yukarıdan bakmıştır. Şimdi gelmiş oy istiyor’’ gibi..

Yine bu tür konuşanların bir çoğu ‘’BU ADAM YARIN SEÇİLDİĞİNDE BİZİ BELEDİYENİN KAPISINDAN İÇERİ SOKMAZ’’ diyorlar.
Diğer tarafta ise yaşlıyla yaşlı olan, çocukla çocuk olan, parayla pulla haramla rüşvetle işi olmayan, namazında niyazında olduğu için de birilerince nedense eleştirilen, makam odasının kapısı herkese açık olan, ATATÜRK ilkelerine tam bağımlı olan Alim Uzundemir.
Şimdi yine soruyorum: Gerçek "SOSYAL DEMOKRAT’" kim?

Sevgili eski dostum..
Vallahi artık sana projen yok diye kızamıyorum ama bana sorarlarsa asıl PROJE sensin.
Bu yazıların devamı geleceği için şimdilik bu kadar YETER diyelim.
Kalın sağlıcakla..