Ersin Turan

Tüm Makaleleri

Ersin Turan

Ersin Turan "YazıYORUM" Adlı Köşesiyle Sizlerle...

İyi ki varsınız

O, Anadolu ’nun bağrından çıkmış, sizin, benim çocuklarımızdır, akrabalarımızdır, mahalleden komşularımızdır. Yani bizdendir, bizim insanımızdır…

MİLLET UYANIYOR MU?

Bir taraftan sevinci, diğer taraftan hüznü yaşadım desem yeridir. Alim Uzundemir’in kaybedişine halen inanamıyorum. ‘’Sağlığımı kaybettim’’ demişti Uzundemir. Buna en yakın şahitlerden biriyim.

YENİ YİNE YENİDEN…

Sevgili Ortacalılar yıllarca hep yazdım. Adam gibi adam varken boş adamlara oy vermeyin. Kim ne derse desin. Kim nasıl eleştirirse eleştirsin. Son pişmanlık para etmez.

BİR ADAM TANIDIM

Bir adam tanıdım; ahlakı erdem, yolu hakikat, derdi insanlıktı. Bir adam tanıdım; duruşu heybet, bakışı devrim, gülüşü ömürdü. Bir adam tanıdım; ruhu martı, yüreği berrak su, kalbi gülistandı.

Boş kafa tın tın...

Bana ‘’a haberci ‘’ diyen arkadaş.. Sen B haberi izlemeye devam et. Ben a haberi izlemiyorum ama .. Sizi izlemeye hep devem edeceğim.

"Gerçek sosyal demokrat" kim?

Ben sana hep ilçe başkanlığı döneminde ne yaptın diye soruyordum ya? Aslında sen ilçe başkanlığı döneminde şimdi yaptığın gibi her şeye kulağını kapadın. Diğer tarafta ise yaşlıyla yaşlı olan, çocukla...

KAYIKÇI KAVGASI

Bugün size, herkesin gözleri önünde, her gün yaşanan kayıkçı kavgalarından söz edeceğim.

MERHABA 2024

2024 gerçekten yeni bir yıl olacak mı?

VALLAHİ YILDIM..

Yaklaşık on gündür arayan arayana. Telefonumu bulan direk arıyor. Bulamayan Messenger’dan aldırıyor. Mesaj kutularım doldu taştı . Artık açıp okumuyorum.

ADAYLIK YARIŞINDA 'AL GÜLÜM VER GÜLÜM'

Politik nezaket yerine "al gülüm ver gülüm" politikası, Ortaca'da adaylık yarışını herkesin katılabildiği bir alana dönüştürmüş durumda.

Anket


ÇOCUKLARA OKULLARDA YETERLİ PSİKOLOJİK DESTEK VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ?

Ankete Katıl