Patlamanın da bir adabı bir yeri var değerli su borusu, bu nedir ya? Herkes biliyor halini, vadetmediler mi, seçimi alsınlar yapacaklar gereğini! Şimdi "30 yıldır biriktim patlıyorum" falan dersin...

Evet evet yanlış okumadınız. Konuşun Bodrum'da, Marmaris'te ya da Muğla'nın haberlere yansımayan ama alt yapısı sıkıntılı olan su, elektrik kesintilerine konu olan, çocuklar okula devam ederken internet hizmetini alamadığı, telefonu çekmeyen köylerindeki hizmet bekleyen tüm işleri ile ve deyin ki "şimdi hiç sırası değil. Meclis üyeleri belirlendi. Adaylar belirlendi ama iç savaşlar, çekişmeler bitmedi. Yönetim rayına oturmadan hizmet bekleriz deyip durmayın" Su borularını alın karşınıza ve tembihleyin onları!

Bodrum'un ana  isale hattını örnek alıp, olur olmaz yerde patlayıp durmasınlar. 

Hem zaten patlamanın da bir adabı bir yeri var değerli su borusu, bu nedir ya? Herkes biliyor halini, vadetmediler mi, seçimi alsınlar yapacaklar gereğini! Şimdi "30 yıldır biriktim patlıyorum" falan dersin. "Lojmanda halıları yüzdürdüm ağlıyorum sinirimden" diye söylenirsin. Bak deme öyle şeyler, çok üzülürler. Çoluk çocuk herkes çalışacak senin bu patlamalarına son vermek için bak çıktılar yola geliyorlar. 

Daha ne yapsınlar?

"İlle de liyakat" deyip tutturma! "Liyakat olmazsa patlamalarım başınıza dert olacak" deyip tehdit savurma!

Onlar her şeyin en iyisini bilirler. En güzelini yapacaklar. Herkesin tek derdi senin iyiliğin. Kendilerini düşünüyor seni es geçiyorlarsa namertler! Akıllarında varsa yoksa sen, ilçeleri, vatan toprağı tek düşündükleri lütfen anla ve duy bunu artık! Patlayıp durma yeter su borusu. Bizi susuzlukla falan sınama, kafi bu millete yaşattıkların! 

Sana söyleyeceklerim bu kadar. Bak daha bir yazar daha yok şu dünyada su borusu ile konuşup konuyu kapatan.

Su boruları değerli, patlamadıkları güne hasretle...

Haydi selametle...