Halk, ana muhalefeti göreve çağırdı!  Bu ayan beyan ortada. Dilerim gereğini yaparlar. İktidar hedefleri olduğuna başta kendi küsen seçmenleri, kırgınları olmak  üzere tüm ülkeyi ikna ederler.

Yerel seçimlere katılım bana göre düşüktü. Bu, sandığa gittiğim Menteşe'deki okulda da belliydi. Türkiye genelinde açıklanan katılım oranına da yansıdı. Ancak sandığa küsen seçmenin Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni olduğu kanısındayım. Dolayısıyla bana göre  sonuç değişmez, farklar daha da açılırdı. 

Önce bu seçimin yerel seçimlere denk gelmesi ile bu sonuç, halkın biriken tepkisinin ilk yansıması olarak değerlendirilmeli kanaatini taşıdığımı ifade etmek isterim. Bunun CHP'nin başarılı yerel yönetim anlayışı ile ne kadar ilgisi var doğrusu onu da düşünmek gerekir. 

Halk, ana muhalefeti göreve çağırdı! 

Bu ayan beyan ortada. Dilerim gereğini yaparlar. İktidar hedefleri olduğuna başta kendi küsen seçmenleri, kırgınları olmak  üzere tüm ülkeyi ikna ederler. 

Hani futbol tabiriyle söylemek gerekirse bu kez top ayaklarına geldi ve kale boş.

EMEKLİYE HAKKINI TESLİM ETMEK

İktidarın yapması gereken de daha fazla gecikmeden emekliye hakkını teslim etmek! İstenince para ve kaynak bulunduğunu seçim bütçeleri ile halk bir kez daha  görmüş oldu.

Ekonomi yönetimi bu kadar su üstünde, su da halkın küfesinde olduğu müddetçe ülkenin halinin hiç de iyiye gitmediğini herkes sadece bilmiyor. Hangi gelir grubunda olursa olsun birebir yaşıyor.

Seçimlerde emeği geçen tüm görevlilere teşekkür ederken seçimlerin ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Haydi selametle...